pocetna PROFILNA1

Д-р. Маринела Малинова

специјалист оториноларинголог

Д-р. Малинова има 17 годишно искуство во медицината. Во 2004 год. Дипломира на Медицинскиот факултет во Скопје, а во 2008-2012 год Специјализација по ОРЛ на Универзитетска клиника за уво, нос и грло на Медицински факултет во Скопје.

ПОВЕЌЕ
Оставете име и презиме за контакт

Закажете термин

Со пополнување на податоците од контакт формата можете да закажете термин за преглед и/или консултација. Оставете ги вашите податоци, а ние ќе ве контактираме.

ПРОТОКОЛИ

Нашата ординација работи по највисоки стандарди за заштита на здравјето на вработените, пациентите и посетителите на ординацијата. Се придржуваме по најстрогите протоколи за заштита од Ковид-19 како и сите други заразни заболувања од вирусно, бактериско и габично потекло, користејќи најсовремени средства за хигиена на кожа, инструменти и површини како и ЛЗО (маски и ракавици за една употреба, визири и заштитен мантил за еднократна употреба).

ПЗУ Д-р. Малинова © Сите права задржани