pocetna PROFILNA1

Д-р. Маринела Малинова

специјалист оториноларинголог

Д-р. Малинова има 17 годишно искуство во медицината. Во 2004 год. Дипломира на Медицинскиот факултет во Скопје, а во 2008-2012 год Специјализација по ОРЛ на Универзитетска клиника за уво, нос и грло на Медицински факултет во Скопје.

ПОВЕЌЕ