КОНТАКТ
СПЕЦИЈАЛИСТИЧКА ОРДИНАЦИЈА ПО УВО. НОС И ГРЛО

Закажете термин

Со пополнување на податоците од контакт формата можете да закажете термин за преглед и/или консултација. Оставете ги вашите податоци, а ние ќе ве контактираме.

ПЗУ Д-р. Малинова © Сите права задржани